Reviews: 5.0 / 5.0
Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld

Onze acties

Bij het Westfalia Campercentrum gelden regelmatig aantrekkelijke acties, onderhoudstips of extra services. Op campers, accessoires en/of onderhoud. Wilt u deze acties niet missen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.

Maandaanbieding JANUARI

Wielenset 4×4 Westfalia Ford Nugget. Merk JVDB, Met BF-Goodrich banden 215/65R16. Alleen deze maand: 2.250 euro (inclusief BTW en montage van circa 1/2 uur).

Plan hier uw winter/campercheck en bandenwissel

Gaat uw camper in de winterstalling of rijdt u door in de koude maanden? In beide gevallen is een wintercheck verstandig. U kunt ook terecht voor uw winterbanden.

Onderhoudstip van de maand

Camper door de winter? Check uw waterinstallatie! Het heeft al flink gevroren. Heeft u ook zo genoten van de winterse taferelen? Misschien bent u er met uw Westfalia wel op uitgetrokken. Als u vooraf uw watertanks heeft geleegd, is dat goed. Zo niet, check dan even uw waterinstallatie op vorstschade. Of laat dat bij ons doen. Het gaat dan met name even om de aansluitstukken van de tanks en kranen. Dat voorkomt lekkage straks tijdens uw eerste voorjaarstrip!

Hi-Temp Wax Dry

Extra bodembescherming. De bodem van uw camper is af fabriek goed beschermd tegen vuil en vocht. Toch kan deze beschermlaag worden aangetast, door steenslag of bijvoorbeeld door het opkrikken van de camper. Er is een nieuwe bodembescherming op basis van wax, die zeer goed beschermt tegen vuil en roest. De kosten van een totale behandeling zijn 695 euro (incl. een controlebeurt na 1 jaar). De behandeling neemt 3 dagen in beslag, en geldt voor campers niet ouder dan 5 jaar.

Westfalia Campercentrum

Wereld van kwaliteit en design

Wij zijn hét adres voor het kopen, huren en laten onderhouden van een Westfalia Camper. Met meer dan 20 jaar ervaring en alle campers en camperservices onder één dak. Kom langs en ervaar het zelf.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!