Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld

Onze acties

Bij het Westfalia Campercentrum gelden regelmatig aantrekkelijke acties, onderhoudstips of extra services. Op campers, accessoires en/of onderhoud. Wilt u deze acties niet missen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.

Opruimingsvoordeel

Deze stoel met 7 verstelbare standen, inclusief verstelbare rugleuning en hoofdsteun biedt ultiem comfort. Dankzij het eenvoudige opvouwsysteem is deze handig op te bergen, ideaal voor gebruik achter de Ford Nugget slaapbank. Nu verkrijgbaar in onze shop van € 124,95 voor slechts € 96,55 incl. BTW.

Winteronderhoudset

De complete set om uw camper winterklaar te maken. Inclusief ontdooispray, ruitensproei antivries, rubberonderhoudsspray, ijskrabber en een microvezeldoek. Nu verkrijgbaar in onze shop voor slechts € 19,99 incl. BTW.

Plan hier uw winter/campercheck en bandenwissel

Gaat uw camper in de winterstalling of rijdt u door in de koude maanden? In beide gevallen is een wintercheck verstandig. U kunt ook terecht voor uw winterbanden.

Hi-Temp Wax Dry

Extra bodembescherming. De bodem van uw camper is af fabriek goed beschermd tegen vuil en vocht. Toch kan deze beschermlaag worden aangetast, door steenslag of bijvoorbeeld door het opkrikken van de camper. Er is een nieuwe bodembescherming op basis van wax, die zeer goed beschermt tegen vuil en roest. De kosten van een totale behandeling zijn 695,- euro (incl. een controlebeurt na 1 jaar). De behandeling neemt 3 dagen in beslag, en geldt voor campers niet ouder dan 5 jaar.

Westfalia Ford Nugget Wielenset 4×4

Merk JVDB, Met BF-Goodrich banden 215/65R16.

Tijdelijk uitverkocht.

Westfalia Campercentrum

Wereld van kwaliteit en design

Wij zijn hét adres voor het kopen, huren en laten onderhouden van een Westfalia Camper. Met meer dan 20 jaar ervaring en alle campers en camperservices onder één dak. Kom langs en ervaar het zelf.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!