Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld
Avontuur te huur!
Wilt u een camper huren waarmee u in Nederland of het buitenland op vakantie kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met camperverhuur. Als u voor het eerst een camper huurt, geven zij u graag vele nuttige en handige tips, zodat u volledig voorbereid met uw camper op pad gaat.

Een camper huren?
Wilt u een huren waarmee u in Nederland of buitenland op vakantie kunt? Dan bent u bij Westfalia Campercentrum aan het juiste adres. Wij hebben de jongste vloot met Westfalia Ford Nugget te huur.

Goed voorbereid op vakantie
Onze specialisten hebben vele jaren ervaring met camperverhuur. Als u voor het eerst een camper huurt, geven zij u graag vele nuttige en handige tips, zodat u volledig voorbereid met uw camper op pad gaat. Ook vertellen zij u over de extra services onderweg, zodat u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen komt te staan.

Vanaf € 995,00 per week
Een Westfalia Ford Nugget huren
Wij hebben een nieuwe huurvloot met frisse, moderne en veilige Ford Nugget Campers. Voorzien van zithoek, keuken, luifel en vier slaapplaatsen. Exclusief keukeninventaris en beddengoed. Indien gewenst met camperaccessoires, zoals een fietsenrek (max. 2 fietsen) en/of een cassettetoilet. Bij ons vindt u altijd de camper die het beste bij uw gezin en reisdoel past. De Ford Nugget rijdt als een luxe personenauto en vraagt alleen een personenautorijbewijs (B).

Huurinformatie en service onderweg
Een Ford Nugget huren bij het Westfalia Campercentrum betekent ook goed voorbereid op pad gaan. Bij aflevering leren we u alles over het gebruik van de Ford Nugget en onze services onderweg. Bij onze vrijwel nieuwe huurcampers komt pech onderweg zelden voor. Natuurlijk zijn we er wel op voorbereid. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren, en via een noodnummer buiten kantoortijden. Zo nodig wordt er via onze Europa Service een vervangende camper ingezet.

Huurvoorwaarden
In onze huurvoorwaarden staan alle rechten en plichten op een rij. Wilt u een camper bij ons huren? Dan kunt u hier onze voorwaarden lezen.

Reserveer een camper

  Het reserveren van een camper kan alleen per week, van vrijdag tot vrijdag.


  5. Reserveren  U kunt via deze link de huurvoorwaarden lezen.

  Laat u inspireren

  Een campervakantie is gaan en staan waar en wanneer u wilt. Het is de ultieme manier om volledig te ontspannen en uw avontuurlijke geest te voeden met nieuwe indrukken, ontdekkingen en ontmoetingen. Lees hier de blogverhalen over reizen met de camper en laat u inspireren.

  Huurcamper kopen?

  Wilt u een camper kopen? Het kan verstandig zijn om eerst eens een camper te huren. U ontdekt dan wat een campervakantie inhoudt. Wilt u een camper huren en daarna een camper kopen, dan geldt er een extra aantrekkelijke regeling.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!