Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld

Huurvoorwaarden Camper huren

Spelregels voor een onbezorgde campervakantie

Tarieven
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en cascoverzekering en exclusief brandstof.

Verhuurder
Westfalia Campercentrum, handelend onder de naam Westfalia Campercentrum Nederland B.V., gevestigd te Barneveld, hierna te noemen ‘de verhuurder’. De verhuurder garandeert dat de campers altijd jonger zijn dan drie jaar.

Huurder
De huurder dient minimaal 23 jaar oud te zijn en over een geldig rijbewijs-B te beschikken. Een huurder dient een geldig rijbewijs en geldig paspoort te overleggen. Bij vertrek dienen de genoemde documenten te worden getoond en wordt er van elk document een kopie gemaakt. Bij het maken van de reservering gaat de huurder ermee akkoord dat de persoonsgegevens eventueel worden geverifieerd.

Huurperiode
De minimale huurperiode van een camper in het hoogseizoen is twee aaneengesloten weken, deze gaat in op vrijdagmiddag tussen 15.00-17.00 uur en eindigt op vrijdagmorgen 10.00 uur. Indien de camper na 10.00 uur wordt ingeleverd, worden extra huurkosten in rekening gebracht. Deze worden verrekend met de borgsom.

Vrije kilometers
Het aantal vrije kilometers bedraagt 1500 per week. Daarboven geldt een toeslag van € 0,30/km. Ook is het mogelijk om vooraf in overleg met de verhuurder het aantal kilometers af te kopen. Indien u drie weken of langer huurt geldt geen vrije kilometerbeperking.

Borgsom
Voor de huurcamper geldt een borgsom van € 950,-. De borgsom dient voor vertrek te worden voldaan. Deze borgsom krijgt de huurder aan het eind van de huurperiode terug, wanneer deze schoon en zonder schade wordt ingeleverd. De borgsom wordt uiterlijk zeven dagen na inlevering van de camper overgemaakt naar de bankrekening van de huurder.

Huisdieren
Het is de huurder niet toegestaan om huisdieren in de huurcamper mee te nemen.

Roken
Het is niet toegestaan om in de camper te roken

Wintersport
Het is de huurder niet toegestaan om zich met de huurauto te begeven in wintersportgebieden, alsmede te gebruiken voor wintersport doeleinden.

Reservering en de betalingswijze
Een reserveringsaanvraag kan uitsluitend worden gedaan door het reserveringsformulier volledig en naar waarheid in te vullen, deze te ondertekenen en aan de verhuurder te overleggen. Bij reservering vanuit Nederland dient € 350,- te worden aanbetaald. Bij reservering vanuit het buitenland dient 50% van de totale huursom te worden aanbetaald. Het restant van de huur kosten (inclusief de borgsom) dient een maand voor aanvang van de huurperiode te worden voldaan. Betaling kan geschieden per bankoverschrijving of pinbetaling.

Verzekering, schades en eigen risico
De huurcamper is casco verzekerd. De verzekeringskosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij schade bedraagt € 950,- per gebeurtenis en voor bovenhoofdse schades geldt een eigen risico van € 1.500,- per gebeurtenis. Schades of ontvreemding dienen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 24 uur bij de verhuurder te worden gemeld. Eventuele reparaties worden pas na toestemming van de verhuurder verricht. Aan het einde van de huurperiode wordt de huurcamper door de verhuurder geïnspecteerd. Eventuele schade, ontbrekende onderdelen en brandstof worden verrekend met de borgsom.

Ophalen van de huurcamper
Bij het in ontvangst nemen van de huurcamper krijgt de huurder een uitgebreide uitleg over de diverse onderdelen van de huurcamper. De camper kan gehaald worden tussen 15.00 uur en 17.00 uur. De eigen auto kan naar wens bij het Westfalia Campercentrum worden gestald tijdens de huurperiode.

Inleveren van de huurcamper
Het interieur van de huurcamper en de cassette van het toilet dienen bij inlevering (uiterlijk 10.00 uur) gereinigd te zijn, en de vuilwatertank geleegd. Het is niet mogelijk om de camper bij het Westfalia Campercentrum te reinigen. Tevens moet de camper met een volle brandstoftank worden ingeleverd. Mocht dit niet of onvoldoende het geval blijken te zijn, dan is de verhuurder gerechtigd om schoonmaak- en/ of brandstof kosten aan de huurder in rekening te brengen en deze te verrekenen met de borgsom.

Reisdocumenten
De huurder krijgt naast de normale bescheiden, zoals kentekenbewijs en groene kaart, een uitgebreid instructieboekje van de camper.

Annulering
Bij annulering is de huurder verschuldigd:
– tot 10 weken voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huursom;
– tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huursom;
– van 6 weken voor aanvang tot aanvang van de huurperiode: 90% van de huursom; vanaf de aanvangsdatum van de huurperiode: 100% van de huursom.

Service & Onderhoud
Onderhoud
Voor vele veilige kilometers
Schadeherstel
Snel en efficient
Zomer- & winterbandenwissel
Het bandenhotel
Motoroptimalisatie
DSG & TDI tuning
Garantie
Met zekerheid op pad
Blog categorieën
Adres & Contact

Bezoekadres
Westfalia Campercentrum
Harselaarseweg 36
3771 MB Barneveld

T: 0342 – 489 710
E: info@westfaliacampercentrum.com

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!