Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld
Terug

Ilse op campervakantie

23 oktober 2022 / Reisverhalen

Ilse werkt als receptioniste/telefoniste bij het Westfalia Campercentrum. Kamperen doet zij al jaren, samen met haar man Sebestiaan, met een tent. Dit jaar gingen zij voor het eerst een weekend op pad met een camper: de Westfalia Ford Nugget.

“Inpakken is voor ons meestal passen en meten maar niet met de Nugget. We hadden een mooie route uitgezet. Eerst een stuk snelweg maar dan een prachtige route langs Dalfsen, kasteel Rechteren, Vilsteren, Ommen en richting onze geboekte camping in Sleeën, Drenthe. Het rijden is meteen een heel verschil. De Nugget rijdt heel gemakkelijk en je zit lekker hoog, met altijd een mooi uitzicht en goed overzicht. Het voelt ook meteen als vakantie. Onderweg zijn we een aantal keren gestopt, voor een picknick, en ook dan is een camper zo comfortabel, je hebt alles meteen bij de hand. Bij aankomst op de camping ben je in een mum van tijd klaar. Het is aankomen, fietsen van de drager af, stoelen en tafel buiten zetten, luifel en hefdak uit en dat was het. Tijd voor een lekker drankje en dan fietsend de omgeving verkennen. Bij terugkomst bereidden we zelf onze maaltijd, en in de Nugget doe je dat staand achterin, met twee kookpitten, een ruime koelkast en stromend water binnen handbereik, dat is echt supergemakkelijk. Vanuit de keuken loop je ook zo naar voren, dat is goed bedacht.

Na een spelletje Phase 10 doken we ons bed in, lekker hoog onder het hefdak. Je hebt dan een mooi uitzicht over de camping. Het bed bestaat uit een matras met zogenoemde Froli-schotels eronder. Ik was benieuwd hoe dat zou liggen, en ik kan niet anders zeggen dan heerlijk. Je hebt ook best veel ruimte in het bovenbed. De volgende ochtend merk je hetzelfde comfort bij het ontbijten en vertrekken. Alles gaat snel en gemakkelijk. We hebben een prachtige toer gemaakt, door het Vechtdal, het mooie Drentse landschap, langs de hunebedden en picknickend met uitzicht op kasteel Rechteren. Dat smaakt zeker naar meer!

Wat me het meest is bijgebleven? Het vrije gevoel van heel gemakkelijk gaan en staan waar je wilt. Ik hoor dat ook vaak van klanten, maar je voelt het echt met een camper!”

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!