Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld
Westfalia
Club Joker Urban
De nieuwe Club Joker Urban wordt geleverd op basis van de nieuwe Ford Transit Custom. En is leverbaar in 2 uitvoeringen: Classic en Premium. Binnenkort meer informatie.
Compacte lengte van 5,05 meter
2 schuifdeuren
Leverbaar met 4 wielaandrijving met Automaat
Westfalia
Columbus
Met het hoge afwerkingsniveau, de hoogwaardige materialen en innovatieve technieken is de Columbus het topmodel binnen de buscampers van Westfalia. Het is een compacte en wendbare camper met alles aan boord.
Standaard 2 slaapplaatsen, uit te breiden naar max. 5
Functionele compacte keuken
Vast toilet/douche
Westfalia
Nugget
De Westfalia Nugget is gebaseerd op de Ford Transit Custom. Typerend voor elke Nugget is de driepersoonszitbank waardoor er altijd zitruimte is voor vijf personen. Wij zijn de officiële dealer voor Westfalia Ford Nugget campers.
4 slaapplaatsen
Ook als Nugget Plus verkrijgbaar
Standaard 4 jaar garantie + 4 jaar onderhoud
Westfalia
Jules Verne
De Westfalia Jules Verne is compact, wendbaar en heeft alles aan boord. Het design en de afwerking zijn van hoog niveau en de camper kent tal van slimme toepassingen. Zoals de unieke L-vormige bank, de grote uitklapbare tafel en slimme opbergruimten.
Compacte lengte van 5.14 meter
Past in ondergrondse parkeergarage
Comfortabele grote zitgroep
Westfalia
Kepler
De Westfalia Kepler is gebaseerd op de lange versie van de Volkswagen Transporter T6. Deze hefdakcamper is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: Kepler One, Kepler Six en de Kepler Six.
compacte lengte van 5.30 meter
Geschikt voor ondergrondse parkeergarage
Eigen natte ruimte
Westfalia
Meridian Limited One
Met de gelimiteerde Meridian heeft Westfalia een aantrekkelijk nieuw model op de markt geïntroduceerd. De Meridian wordt in de fabriek gebouwd op basis van de bijna zes meter lange Ford Transit met een krachtige motor van 125 kw/170pk.
2 personen (dwarsbed)
Volledig uitgeruste keuken
Winterpakket incl. vloerverwarming
Westfalia
Sven Hedin
Deze naar de bekende Zweedse ontdekkingsreiziger vernoemde camper is ook zeer geschikt voor gebruik in de wintermaanden. De Sven Hedin wordt aangedreven door een nieuwe generatie zeer zuinige Euro 6 dieselmotoren met de keuze uit een 102 kw/140 pk of 130 kw/177 pk, naar wens gekoppeld aan een 8-traps automatische versnellingsbak.
2 slaapplaatsen
Keukenblok met geïntegreerde koelkast
Winterpakket (optioneel)

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!