Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld
Service & Onderhoud
Goed en regelmatig onderhoud is de beste garantie voor zorgeloze vakantiekilometers. Het Westfalia Campercentrum in Barneveld is de enige exclusieve dealer van Westfalia Campers in Nederland. Alle kennis en ervaring is aanwezig, van zowel de techniek als het woondeel van uw camper.

Contactgegevens

Adres
Harselaarseweg 36
3771 MB Barneveld

Tel: 0342 – 489 710
E-mail: info@westfaliacampercentrum.com

Openingstijden werkplaats
U kunt bij ons doordeweeks terecht voor service en onderhoud. Wij vragen u wel van te voren een afspraak bij ons in te plannen.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur t/m 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Reparatie & onderhoud

Westfalia Campercentrum is het enige bedrijf in Europa dat zo volledig is ingesteld op reparatie en onderhoud van Westfalia campers.

Zomer- en winterbandenwissel

Van zomer- naar winterbanden en van winter- naar zomerbanden. Tijdens het wisselen reinigen we de wielen en zorgen we voor een veilige en droge opslag.

APK Keuring

Bij de APK keuring wordt gekeken of uw camper aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de verlichting en werkt de stuurinrichting nog wel goed?

Schadeherstel

Schade van buitenaf raakt vaak het woongedeelte van uw camper. Herstel is specialistisch werk en belangrijk voor het behoud van garanties, veiligheid en restwaarde van uw camper.

Garantie

Exclusief bij ons 4 jaar garantie en 4 jaar gratis onderhoud op elke Westfalia Ford Nugget. Dat is pas zorgeloos ontdekken.

Campercontrole op 17 punten

Wij controleren uw camper op o.a. de gas- en waterleidingen, de werking van het hefdak en de status van de accu’s.

Zonnepaneel op uw camper?

Ons advies: doen! Gratis groene stroom is natuurlijk altijd goed.

Officieel REIMO dealer

Als officieel dealer van Reimo kunt u nu ook bij ons in Barneveld terecht.

Volkswagen California T4 specialist

Wij zijn dé specialist als het gaat om service en onderhoud van uw Volkswagen T4 California met Westfalia inbouw. Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons ook terecht voor originele onderdelen.

Verzekeren

Aveco Verzekeringen heeft een unieke camperverzekering ontwikkeld. Bij onverhoopte schade hoeft u slechts één vertrouwd adres in te schakelen. Aveco regelt dan gewoon álles voor u. Juist op het moment dat u dat nodig heeft.

Westfalia Campers

Wereld van kwaliteit en design

Al 60 jaar is Westfalia een begrip in de wereld van compacte campers. Premium campers, waarin design, innovatie, comfort en kwaliteit de boventoon voeren. Het Westfalia Campercentrum te Barneveld is door Westfalia GmbH Mobil aangesteld als de enige officiële dealer voor Nederland. Het is hét adres voor het kopen, huren en laten onderhouden van een Westfalia Camper. Met meer dan 20 jaar ervaring en alle campers en camperservices onder één dak.

David en Dennis

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!