Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld

Vacature – Monteur met passie voor campers

Bij ons, als enige officiële dealer van Westfalia Campers in Nederland, draait alles om tevreden klanten en onbezorgde campervakanties. Onze klanten brengen hun camper vol vertrouwen bij ons voor onderhoud en reparaties, omdat zij weten dat hun Westfalia Camper bij ons in de beste handen is. Die verwachting willen we blijven waarmaken. Daarom breiden wij onze werkplaats uit met een extra monteur m/v.

Over het werk

Als monteur verricht je diagnoses, reparaties en onderhoudsbeurten. Zowel aan het technische gedeelte als aan het woongedeelte van de campers. Soms monteer je ook specifieke accessoires, zoals fietsdragers en zonnepanelen. Dat maakt je werk heel gevarieerd. Onze werkplaats is veelzijdiger dan gewone autowerkplaatsen. Jouw werk maakt probleemloze campervakanties mogelijk.

Over jou

  • Je bent 1e of 2de automonteur
  • Je hebt interesse in auto’s en campers
  • Je bent gedreven om je werk zo perfect mogelijk uit te voeren

Wat bieden we jou

Een veelzijdige en gevarieerde baan in een informele maar professionele werkomgeving waarin campers elke dag centraal staan. Omringd door een compact team van enthousiaste collega’s, die samen met jou tevreden klanten creëren. Ook mag je één keer per jaar met de huurcamper op vakantie om zelf ervaringen op te doen. Salaris en secundaire arbeidvoorwaarden zijn marktconform, afhankelijk van je ervaring.

Ben je enthousiast geworden naar het lezen van deze vacature en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur je motivatiebrief en CV naar david.marchal@westfaliacampercentrum.com.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!