Enige officiële dealer van Westfalia campers
Eigen werkplaats, magazijn en showroom
4 jaar garantie + onderhoud op elke nieuwe Westfalia Ford Nugget
Harselaarseweg 36,
3771 MB Barneveld

Vacature – Service adviseur met talent voor tevreden klanten!

Als enige officiële dealer van Westfalia Campers in Nederland, draait bij ons alles om tevreden klanten en onbezorgde campervakanties. Onze klanten brengen hun camper vol vertrouwen bij ons voor onderhoud en reparaties, omdat zij weten dat hun Westfalia Camper bij ons in de beste handen is. Die verwachting willen we blijven waarmaken. Daarom zoeken wij een service adviseur met talent voor ontzorgen. 

Over het werk

Als service adviseur ben je het aanspreekpunt voor service, onderhoud en garantie. Je inventariseert en offreert de te verrichten technische werkzaamheden, regelt zo nodig vervangend vervoer, maakt correcte werkplaatsplanningen en volgt de voortgang ervan op de voet. Je informeert klanten over de status van hun camper en regelt de administratie en facturatie.

Over jou

  • Je bent enthousiast en wilt klanten tevreden naar huis laten rijden
  • Voldoende kennis van de autotechniek in huis
  • Organisatietalent en nauwkeurigheid
  • Je kunt omgaan met computers
  • Werkt graag in een compact team

Heb je al ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie? Dat kan een pré zijn.

Wat bieden wij jou

Een veelzijdige en gevarieerde baan in een leuke, informele werkomgeving waarin campers en vakanties elke dag centraal staan. Omringd door een compact team van enthousiaste collega’s, die samen met jou de beste klantenservice willen verlenen. Ook mag je één keer per jaar met de huurcamper op vakantie om zelf ervaringen op te doen. Salaris en secundaire arbeidvoorwaarden zijn marktconform. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur je motivatiebrief en CV naar david.marchal@westfaliacampercentrum.com.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!